top of page

Dinertip! 6-gangen Moët & Chandon Grand Vintage diner in Okura's Yamazato

In de sfeervolle laatste maand van het jaar presenteert Moët & Chandon met trots een exclusief culinair hoogtepunt: het 6-gangen Moët & Chandon Grand Vintage diner bij het met een Michelinster bekroonde Yamazato Restaurant in Hotel Okura Amsterdam.

Tijdens dit unieke 6-gangendiner, ontworpen door Chef de Cuisine Tsukasa Hagimori, smelten luxe en verfijning samen. Hij liet zich inspireren door zijn recente reis van zes maanden naar Yamazato Tokyo, de bakermat van de Yamazato restaurants. Hij combineert de traditionele kaiseki-keuken met moderne technieken, wat het diner een unieke ervaring maakt. Elk gerecht, van verfijnde sashimi tot smaakvolle sukiyaki, benadrukt de essentie van de Japanse keuken en wordt gepresenteerd als een kunstwerk op het bord.

 

De gerechten worden gecombineerd met de uitzonderlijke Moët & Chandon Grand Vintage cuvées, elk geselecteerd uit verschillende jaartallen om de smaken van de gerechten te versterken en het palet te verrassen. Denk bijvoorbeeld aan een delicaat krabgerecht dat harmonieus wordt gecombineerd met de verfrissende en complexe aroma’s van een Moët & Chandon Grand Vintage champagne, een combinatie die zowel smaakpapillen als zintuigen prikkelt. Start de avond met een glas van de verfijnde Moët & Chandon Réserve Impérial, het perfecte begin van een bijzondere wijnervaring en geniet aansluitend van drie uitzonderlijke jaargangen (2006, 2009, 2016).

Dit bijzondere diner biedt een fijne gelegenheid om de culinaire creaties in combinatie met unieke champagne op prachtige wijze te beleven. In de elegante setting van Yamazato worden gasten meegenomen op een gastronomische reis waarin verfijning en tijdloze elegantie centraal staan. Deze unieke ervaring is slechts beperkt beschikbaar. 

Data: 21 december, 27, 28 december3, 4, 5 januari

Kosten: €590 per persoon.

Comments


bottom of page