top of page

Culinaire tip: Jondani in de A'damse Beethovenstraat

Het interieur van Jondani straalt eigentijdse luxe en verfijning uit. De uit marmeren ‘brokken’ bestaande vloer trekt direct de aandacht. Spiegels vergroten de ruimte en brengen een dynamisch element van licht en reflectie.

De lage bar zorgt voor een huiselijke sfeer, waar gasten zich meteen welkom voelen. Zoals mede-eigenaar Yoeri de Jong het verwoordt: “We willen dat iedereen zich hier thuis voelt, of je nu met een zakelijke relatie aan tafel schuift of met vrienden.”

Het ontwerp is verzorgd door het gerenommeerde designbureau Woodfever, en wordt versterkt door het lichtplan van DEP, wat bijdraagt aan de warme ambiance van het restaurant.

Jondani’s culinaire signatuur is internationaal met een verfijnde Franse invloed. Executive chef


Michael Verboom heeft een menu samengesteld waarin pure smaken en hoogwaardige ingrediënten centraal staan. De Black Cod, 48 uur gemarineerd in miso, en de Lobster Linguine behoren tot de absolute favorieten, terwijl de dagelijks wisselende Catch of the Day zorgt voor seizoensgebonden verrassingen. Vleesliefhebbers kunnen zich verheugen op specialiteiten als de Wagyu Burger Rossini Style met foie gras en zwarte truffel, of de malse Sirloin Steak.

Om de smaakbeleving compleet te maken, selecteerde de sommelier een wijnkaart die zowel toegankelijke parels als exclusieve flessen omvat – zorgvuldig afgestemd op de culinaire signatuur van Jondani.

De naam Jondani is het resultaat van de bijzondere band tussen twee broers, die beide trotse vaders zijn van een zoon. De namen van hun zonen, Johnny en Dani, zijn samengevoegd tot de unieke naam Jondani.


Comments


bottom of page