Chef’s Table cruises, dit zijn unieke culinaire 3-daagse riviercruises op een drijvend vijfsterren boetiekhotel, namelijk riviercruiseschip ‘Advance’, waarbij fine dining de rode draad is. Voor het gastronomische element spelen enkele van de meest prominente en innovatieve, culinaire talenten van Nederland de hoofdrol.
De riviercruise (1-3 september) volgt de idyllische route Zaandam-Enkhuizen, waarbij top-chefs Rik Veen en Roy Schipper en sommelier Toby Sadettan van het baanbrekende fine dining restaurant Lutum de meest heerlijke wijn-spijs-combinaties op tafel zullen toveren. Hierna staat Enkhuizen-Willemstad (3-5 september) op de planning, waarbij niemand minder dan chef-kok Erik van Loo en zijn zoon Juliën van het legendarische restaurant Parkheuvel** het gastronomische stokje over zullen nemen.
Op de route Dordrecht-Rotterdam (5-7 september) kan er genoten worden van de innovatieve kookkunsten van chef-kok Jermain de Rozario van restaurant De Rozario*. En culinair talenten chef Kalai van Vossen en sommelier Paulina Kasimovaitė van restaurant Cellar Door, krijgen de eer om tijdens de route Rotterdam-Keulen (7-9 september) de bijzondere Chef’s Table-serie af te sluiten.
Intiem en luxueus genieten
Het luxueuze rivierschip Advance van Transcend Cruises biedt plek aan slechts 90 gelukkige gasten. Dit selecte gezelschap wordt op de eerste dag welkom geheten met een cocktailparty waarbij er kennis kan worden gemaakt met de desbetreffende gastchef en/of culinair team. Gedurende de reis kan er verder worden genoten van speciaal samengestelde menu's met passende premium wijnarrangementen. Daarnaast kunnen de echte liefhebbers zich inschrijven voor een masterclass van een van de culinaire genieën, of voor een intiem privédiner van Advance by Transcend, The Table, dat wordt gehost door de chef(s) zelf! De muzikale omlijsting wordt verzorgd door gerenommeerde Nederlandse talenten uit de muziekscene, van Róbert Bába, werkzaam bij het Metropole Orkest tot het klassieke Maarten Hogenhuis Trio. Ook kan er worden ontspannen aan boord in de luxe gym, het zwembad en op het zonnedek aan boord van het schip.
De Chef’s Table-serie kan vanaf € 899 per persoon op basis van dubbele bezetting geboekt worden bij Verschoor Reizen. De riviercruise is all-inclusive (hierbij zijn ook fooien, belastingen en toeslagen inbegrepen). Veer meer informatie en boekingen. www.transcend-cruises.com/VR.
Comments