top of page

August lanceert de nieuwe Grand Pied À Terre Collection

August, het co-ownership platform voor Europese vakantiewoningen, heeft een nieuwe collectie gelanceerd, Grand Pied À Terre, met indrukwekkende woningen in Londen, Parijs, Rome, Cannes en Barcelona, en versterkt zo verder zijn positie als het ultieme vastgoed lifestyle merk.

August, opgericht in 2018 door Mélie Dunod en Nico Watzenig, stelt kopers in staat om mede-eigenaar te worden van een zorgvuldig samengestelde collectie van vijf kenmerkende vakantiewoningen in de meest iconische bestemmingen van Europa, waaronder de Alpen, de Franse Rivièra, Toscane, de Cotswolds en Mallorca, of appartementen in de culturele bruisende hoofdsteden van Europa: Londen, Parijs, Cannes, Barcelona en Rome

 

Unieke karakteristieken van de nieuwe Collection

Met de Grand Pied À Terre Collectie introduceert August de meest charmante appartementen waar klassieke en moderne elementen perfect samenkomen. Gasten ontdekken ruime woon- en eetgedeeltes met alle moderne comfort voor onvergetelijke momenten met familie en vrienden te midden van het levendige stadsleven. In Londen, gelegen in een van de meest geliefde wijken, kunnen gasten een ruim en licht appartement verwachten met twee tot drie prachtige slaapkamers en twee privébadkamers.

Het August Grand Pied À Terre appartement in Parijs, ook met twee tot drie voortreffelijk ingerichte slaapkamers en twee luxueuze badkamers, is ideaal voor grote families of vrienden op zoek naar de exclusieve Parijse levensstijl. Huiseigenaren ervaren La Dolce Vita als nergens anders in het charmante August appartement in Rome. Hier kunnen ze een verfijnde woning verwachten met originele kenmerken die klassieke Romeinse elegantie uitstralen. De twee laatste juweeltjes van deze collectie, gelegen in de iconische steden Cannes en Barcelona, zullen ongetwijfeld ook huiseigenaren en gasten inspireren.

 

Met aandelen vanaf €600.000 voor maximaal 21 mede-eigenaren, waarbij een collectie van eigendommen ter waarde van meer dan €10.000.000 aan eersteklas vastgoed in Europese steden wordt gevormd, is August nu bezig met het samenstellen van de eerste groep huiseigenaren.

Comments


bottom of page