top of page

Aston Martin nieuw V12 vlaggenschip in Venetië tijdens het Internationale Filmfestival

Tegen de sterrenhemel van het Internationale Filmfestival van Venetië onthulde Aston Martin zijn langverwachte, nieuwe Vanquish met een verbluffend onthullingsmoment op het water van de Venetiaanse lagune. Een intiem publiek met gasten uit de cinema, kunst, mode en zakenwereld verzamelde zich in de Marina Militare.

Onder de aanwezige filmsterren bevonden zich George Clooney, samen met zijn vrouw Amal, Benedict Cumberbatch, Michael Douglas, Kevin Costner en Adrien Brody. In het jaar dat Aston Martin de 60e verjaardag van zijn iconische associatie met de James Bond-films viert, was ook Bond-acteur Daniel Craig aanwezig.


De avond begon met een cocktailreceptie langs het kanaal terwijl gasten genoten van een scala aan beroemde filmmuziek met traditionele Venetiaanse Bellini's. Gasten werden daarna getrakteerd op een culinaire driegangenervaring door restaurant Dolada, dat de langst bestaande Michelinster in Italië heeft.


Aston Martin Aramco Formula One® Team-coureurs Lance Stroll en Fernando Alonso hadden de eer om het doek van de auto af te trekken.

Комментарии


bottom of page